“Uw projecten hebben ons uitgedaagd en ons geholpen sterker te worden.” Peter van der Wal

Beste gewaardeerde klanten van Kijlstra Betonmortel en De Hon Bekistingtechniek,

Met trots staan ik hier, omringd door ons toegewijde team, om samen met u terug te kijken op een bijzonder jaar vol uitdagingen en overwinningen. Onze oprechte dank gaat uit naar u allen, want samen vormen we de motor achter ons succes. In het afgelopen jaar hebben we als Kijlstra Betonmortel en De Hon Bekistingtechniek bewezen dat we samen sterk zijn, zelfs in de meest uitdagende tijden. We hebben niet alleen de beperkingen van het 'nieuwe normaal' overwonnen, maar ook nieuwe mogelijkheden omarmd en prachtige projecten gerealiseerd! Ondanks een jaar waarin de regen ons geen dag met rust heeft gelaten, hebben we als team bewonderenswaardige veerkracht getoond”. Zo begon operationeel directeur Pim Vermeulen zijn eindejaarspeech.

Terugblikkend op het afgelopen jaar, realiseren we ons dat ook uw vertrouwen en samenwerking de fundamenten van ons succes vormen. Uw projecten hebben ons uitgedaagd en ons geholpen sterker te worden. Samen met u hebben we niet alleen gebouwd aan constructies, maar ook aan langdurige relaties en gedeelde successen.

We kijken uit naar het nieuwe jaar met optimisme en vastberadenheid, vertrouwend op de kracht van onze eenheid om eventuele uitdagingen het hoofd te bieden. Laten we blijven streven naar excellentie in ons werk en samenbouwen aan een nog succesvoller 2024. Namens ons gehele team wil ik u hartelijk bedanken voor uw toewijding en partnerschap. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar gewenst!

Peter van der Wal - Algemeen directeur

Vorige
Vorige

“Samenwerken is de sleutel tot succes” - Pim Vermeulen

Volgende
Volgende

Beton in de winter