“Samenwerken is de sleutel tot succes” - Pim Vermeulen

2024!

Ik hoop dat deze update jullie goede gezondheid bereikt. Als onderdeel van het team bij Kijlstra Betonmortel, ben ik verheugd om onze toewijding aan flexibiliteit, oplossingsgericht denken, samenwerken en vooruitdenken met jullie te delen.

Flexibiliteit: Bij Kijlstra begrijpen we dat de behoeften van betonwerken kunnen variëren. Daarom zijn we trots op onze flexibele aanpak, die ons in staat stelt om snel te reageren op veranderende omstandigheden. Of het nu gaat om specifieke projecteisen, leveringsschema's of technische aanpassingen, we passen ons aan om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Oplossing gericht: Bij Kijlstra Betonmorel zijn we niet alleen leveranciers van betonmortel; we zijn partners in het oplossen van vraagstukken. Ons oplossingsgericht denken stelt ons in staat om uitdagingen proactief aan te pakken en creatieve oplossingen te bieden die verder gaan dan standaardbenaderingen.

Samenwerken: Samenwerking is de sleutel tot succes in elk project. We geloven in open communicatie en transparante samenwerking met klanten, partners en belanghebbenden. Door samen te werken, kunnen we synergie creëren en gezamenlijk de gestelde doelen bereiken.

Meedenken aan de vraagstukken van morgen: Bij Kijlstra zijn we niet alleen gefocust op het hier en nu; we denken ook vooruit. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan duurzame oplossingen en te anticiperen op de vraagstukken van morgen. Samen met onze partners en klanten streven we naar een toekomst waarin we gezamenlijk kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Dank aan iedereen die deel uitmaakt van onze reis en we kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan succesvolle opdrachten. Mocht je vragen hebben of willen samenwerken, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Pim Vermeulen - Operationeel directeur

Vorige
Vorige

Mobiele chemie-doseerinstallatie in samenwerking met Nieuwton

Volgende
Volgende

“Uw projecten hebben ons uitgedaagd en ons geholpen sterker te worden.” Peter van der Wal