Vacature Betontechnoloog
04 december 2017

Vacature Betontechnoloog

Betonmortel Nederland levert betonmortel vanuit zes betoncentrales verdeeld over Nederland  aan aannemers, overheidsinstellingen en particulieren. 

Bij ons staat aandacht voor kwaliteit en service voorop, met een nieuwe kijk op de toekomst. Wij zijn een platte organisatie, overzichtelijk en bestaat uit een goed en professioneel team. Wij geven aandacht aan ontwikkeling, persoonlijk en vakinhoudelijk. Kortom een prettig bedrijf, waar je als mens centraal staat en waar je ruimte krijgt om je te ontwikkelen.  

Wij zijn voor de regio Amsterdam op zoek naar een:

Betontechnoloog

Profiel: 
- Je bent een stevige persoonlijkheid met HBO werk en denkniveau
- Je bent een topper op het vakgebied betontechnologie
- Je beschikt over ruime ervaring, je bent gewend aan het zelfstandig adviseren van onze  klanten en het begeleiden van bouwwerken.
- Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, kwaliteitscontrole en onderhoud van de juiste  betonsamenstellingen voor onze relaties.
- Je werkt nauw samen in een team met o.a. de bedrijfsleider, de accountmanager, een  laborant, een mengmeester, een planner en mixerchauffeurs. -Je rapporteert aan de concern betontechnoloog.                 

Wij bieden:         
- Een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid
- Een grote verscheidenheid aan werkzaamheden
- Een prettige werkomgeving waarin motivatie en collegialiteit centraal staan.
- Een passend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als u geïnteresseerd bent in de functie en u wilt meer weten, neem dan contact op met onze heer  J. Veenstra tel. 06-34989316. Een schriftelijke sollicitatie bestaande uit een korte motivatie met c.v. kunt u richten aan Betonmortel Nederland BV t.a.v. mevrouw M. A. Klooster, Postbus 455, 9200 AL Drachten of per email j.veenstra@betonmortelnederland.nl 

Terug