Onze kwaliteit

“Kijlstra Betonmortel streeft er naar een product/ dienst te leveren welke voldoet aan de gestelde eisen van de klant/ de opdrachtgever/ de eindgebruiker en tevens voldoet aan de vigerende normen”.

Concreet betekent dit dat wij vanuit onze betoncentrales betonmortel op maat leveren aan de klant in de juiste samenstelling, met de juiste eigenschappen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de afgesproken hoeveelheid en stortsnelheid.

Op al onze betoncentrales werkt deskundig personeel waaronder gediplomeerde betontechnologen en betonlaboranten. Onze moderne betoncentrales zijn computergestuurd en voldoet aan de eisen van ijkwet.

Ons wagenpark is voorzien van een track- en tracesysteem.

De door Kijlstra Betonmortel geleverde betonmortel is KOMO gecertificeerd en voldoet aan de Europese norm NEN-EN 206-1 en de Nederlandse aanvulling NEN 8005 en voldoet tevens aan het besluit bodemkwaliteit. Onze bedrijven worden periodiek onaangekondigd gecontroleerd door certificatie-instelling KIWA-BMC, waarbij het kwaliteitssysteem en het product betonmortel inclusief de grondstoffen worden beoordeeld volgens BRL 1801 ‘betonmortel’.

Ons gedocumenteerde kwaliteitssysteem is gebaseerd op de NEN-EN-ISO 14001 norm.

De gevraagde betonkwaliteit (sterkteklasse en milieuklasse) is meestal door de constructeur bepaald en in het bestek beschreven. De consistentieklasse (verwerking) wordt meestal door de aannemer/ verwerker bepaald. U als klant kunt ons altijd om advies vragen, om in overleg te bepalen wat voor de bewuste toepassing de beste betonsamenstelling is (zie ook pagina betonmortel).

komo keurmerk

Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen