Kijlstra Betonmortel Vianen B.V.

Kijlstra Betonmortel Vianen werkt voortdurend aan innovatie van haar betonmortels, specifieke betonsamenstellingen en daaraan gerelateerde diensten.

Leveren op prestatie
Kijlstra Betonmortel Vianen levert naast betonmortel in de gebruikelijke sterkte-, milieu- en consistentieklassen ook betonmortel die moet voldoen aan bijzondere kwaliteitseisen of mortels die onder bijzondere omstandigheden verwerkt moeten worden. Onze centrale in Vianen mag betonmortels produceren tot en met de C55/67.

Kwaliteit
Middels het gebruik van camera's en de modernste software wordt het gehele productieproces gemonitord en aangestuurd.

Tevens beschikt Kijlstra Betonmortel Vianen over een uitstekend geoutilleerd laboratorium waardoor de kwaliteit ten alle tijde gewaarborgd blijft.

Doelstelling
Activiteiten van Kijlstra Betonmortel Vianen zijn gericht op het leveren van betonmortel producten en daaraan gerelateerde diensten aan fabriek en bouw. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in Zelfverdichtende beton voor het vervaardigen van prefab elementen, in alle sterktes en mileuklasse’s. Kijlstra Betonmortel Vianen is in 2008 volledig gerenoveerd en BMC gecertificeerd en heeft een productie capaciteit van 160 m³/uur.

Door gebruik van moderne productietechnieken en gecertificeerde grondstoffen zijn wij in staat om adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant.

Contactgegevens

De Limiet 23
4131 NR Vianen
Tel. 0347-355135

planningvianen@kijlstrabetonmortel.nl

Neem contact met ons op

Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen