Kijlstra Betonmortel Veendam B.V.

Betonmortel wordt gezien als de ruggengraat van de bouw en het is daarom van groot belang om daar serieus en zorgvuldig mee om te gaan. Met een adequate meng- en doseerinstallatie, een moderne mixervloot en goed opgeleide vakmensen geeft Kijlstra Betonmortel Veendam hier dagelijks invulling aan. Veel bouwbedrijven in de regio maken hier dan ook dagelijks gebruik van. 

Tijd is in onze branche van groot belang. Bouwers vragen ons de juiste kwaliteit, in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip te leveren. In overleg met de opdrachtgever wordt een order ingepland. Tussen productie en aflevering ligt een zo kort mogelijke tijd. Dat stelt hoge eisen aan de planner die de medewerkers op de truckmixervloot op het gewenste moment naar de bouwplaats dirigeert. Wachttijden worden zo tot een minimum beperkt. 

Kijlstra Betonmortel Veendam beschikt over een menginstallatie met een capaciteit van 120 m³ per uur. Daarnaast heeft Kijlstra Betonmortel Veendam de beschikking over betonmixers en een betonpompmixer waarmee de betonmortel rechtstreeks in het werk gepompt kan worden. Deze betonpompmixer neemt zelf als regel de benodigde hoeveelheden betonmortel mee tot een maximum van 7 m³. Eventueel extra benodigde hoeveelheden worden met andere mixers aangevoerd. 

Voor de kwaliteitscontrole heeft Kijlstra Betonmortel een goed geoutilleerd bedrijfslaboratorium, waar dagelijks door gediplomeerde laboranten onder supervisie van een betontechnoloog uitvoerige proeven worden gedaan van de dagelijkse productie. Onze KOMO gecertificeerde producten staan onder controle van certificatie instelling SKG-IKOB.

Kijlstra Betonmortel Veendam  beschikt over een installatie waarmee via een volautomatisch proces betonmortel voor de meest uiteenlopende toepassingen wordt vervaardigd. Door regelmatig te investeren in hoogwaardig materieel is de logistieke dienstverlening optimaal, ook tijdens piekuren.

What do you want to do ?
New mail

Contactgegevens

Dalweg 12 nr. 5
9648 TA Wildervank
Tel. 0598-616100

planningveendam@kijlstrabetonmortel.nl

Neem contact met ons op

Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen