Kijlstra Betonmortel Amsterdam B.V.

 

Kijlstra Betonmortel Amsterdam is gevestigd in het westelijk havengebied "Westpoort" te Amsterdam. De uiterst moderne betonmortel centrale heeft een productie capaciteit van circa 240m³ betonmortel per uur. Kijlstra Betonmortel Amsterdam beschikt over een uiterst modern wagenpark waarmee in alle geldende milieuzones gereden kan worden binnen de regio Amsterdam.

Kijlstra Betonmortel Amsterdam onderscheidt zich met name in de bouwbegeleiding - ondersteuning, ontzorging en meedenken met onze klanten, wij leveren verregaande service op de bouwplaats, onze vakkundige mensen denken niet in problemen maar in uitdagingen en zoeken altijd naar de voor u beste oplossingen.

Daarnaast bieden wij betontechnologische en betononderhoudskundige advisering zowel voor, tijdens als na het storten van de betonmortel.

Kijlstra Betonmortel Amsterdam is de betonmortelproducent voor leveringen op samenstelling, leveringen op druksterkte tot C90/105, vloeistofdichte betonmortel t/m C35/45 en zelfverdichtende betonmortel.

Voor deze betonsoorten geldt ook dat wij toevoegingen zoals staal-/kunststofvezels, pigmenten, betongranulaat, luchtbelvormers, vertragende hulpstoffen en voorverwarmd aanmaakwater kunnen bijmengen. Hiermee is Kijlstra Betonmortel Amsterdam voor u de ideale partner voor al uw betonwerken in zowel de bouw, utiliteit als infrawerken in zowel de zomer als de wintermaanden.

Team Amsterdam is u graag van dienst !

Contactgegevens

Amerikahavenweg 32 nst
1045 AE Amsterdam
Tel. 020-3344021

planningamsterdam@kijlstrabetonmortel.nl

Neem contact met ons op

Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen