Eco2floor

Eco2floor, de nieuwe trend op het gebied van cementgebonden gietdekvloeren

Als leverancier van betonmortel kunnen wij, naast onze standaard producten, u nu ook voorzien van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van gietdekvloeren.

De eco2floor gietdekvloer is een milieuvriendelijke en duurzame gietdekvloer gebaseerd op gemalen hoogovenslak, waarbij nagenoeg geen CO2-uitstoot plaats vindt in het productieproces. Dit draagt bij aan de vermindering van de CO2-footprint en realisatie van hoge BREEAM-scores in het bouwproces.

 Deze zelf nivellerende gietdekvloer is krimparm en creëert een hogere vlakheidsklasse dan de gebruikelijke zandcementdekvloeren. Het productieproces vanuit onze centrale en geselecteerde erkende vloerenbedrijven zorgt voor snelle leveringen op de bouwplaats. Geschikt voor kleinere werken, maar ook producties tot wel 1000m2 per dag kunnen worden gerealiseerd.

De kenmerkende eigenschappen van eco2floor zijn onder andere; snel beloopbaar, snel belastbaar en een kortere droogtijd. Hierdoor worden met het gebruik van eco2floor vele voordelen t.a.v. de verdere afwerking van de vloer geboden. Ook de natte ruimtes kunnen worden voorzien van eco2floor. Er kan daardoor o.a. de bouwtijd worden verkort en een kostenbesparing opleveren.

Kortom, het betere alternatief voor de traditionele cementdekvloer en anhydrietvloer ligt na jaren van ontwikkeling voor handen en draagt bij in het arbeidsvriendelijke verwerkingsproces.

Vele aannemers en klanten zijn u voorgegaan en uitermate positief over de eigenschappen van eco2floor.
Informeer bij ons voor de mogelijkheden naar de gietdekvloer van de toekomst.

 We kunnen niet wachten op met u een samenwerking te beginnen.

 Eco2floor, the floor is yours. 

Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen