Beton Mortel Nederland Mobiel B.V.

BMNM is opgericht om te kunnen in spelen op de wensen van onze klanten.
Op elke willekeurige locatie kan onze centrale binnen 24 uur worden opgebouwd om zo de transport afstanden tot een minimum te kunnen beperken wat goed is voor kwaliteit en milieu.

Beton Mortel Nederland Mobiel B.V. is een bedrijf wat onder Beton Mortel Nederland valt en in het bezit is van 3 Mobiele Mortel Centrales met een capaciteit tot maximaal 120 m3 per uur.

Volledig gecertificeerd door Komo/Kiwa.

Deze centrales beschikken over diverse certificaten zoals sterkteklassen  t/m C55/65 in alle consistentiegebieden en ook levering op samenstelling incl.vloeistofdicht certificaat
behoort tot de mogelijkheden.

Onze Mobiele Centrales kunnen in 1 dag opgebouwd worden en kunnen capaciteiten aan tot 120 m3 p/uur. Opslag van cementen/vulstoffen  van 85 ton tot ruim 300 ton.
Onze toeslagbunkers zijn maximaal uitbreidbaar tot 6 verschillende soorten en met een  capaciteit van 84 m3 tot max 160 m3.

Daardoor kunnen wij in elke situatie de juiste centrale aanbieden.
Inmiddels hebben wij al diverse projecten succesvol afgerond (zie projecten).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor te Drachten te bereiken onder telefoon nummer 0512 - 57 00 05


Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen

De juiste MIXX

MIXX

Voor verschillende toepassingen in de bouw hebben wij speciale betonmortel “MIXX”-en ontwikkeld. Hierdoor heeft u als klant altijd precies het product dat aan uw specifieke wensen, bestekeisen en uitvoeringsmethode voldoet; zoals de juiste samenstelling en eigenschappen. Wij leveren op het gewenste tijdstip, de juiste plaats en in de afgesproken hoeveelheid en stortsnelheid. Een compleet pakket op maat dus.