CSC

Onze betonmortelcentrale Kijlstra Betonmortel Amsterdam heeft op 17-04-2018 het CSC Zilver certificaat gehaald. Dit is tijdens de Building Holland Beurs in de RAI Amsterdam door KIWA aan onze directie uitgereikt.

CSC (Concrete Sustainability Council) is een certificeringssysteem gericht op verantwoorde herkomst van beton, cement en toeslagmaterialen. De voorloper van dit CSC systeem was het bekende Beton Bewust systeem. Het CSC systeem heeft als doel om een wereldwijde standaard te ontwikkelen voor het verantwoord inkopen van grondstoffen en het bijbehorende certificeringssysteem voor productie en levering van beton. Men streeft zo naar het versnellen van verduurzaming van beton en maatschappelijk verantwoorde processen binnen de cement- en betonsector.

Onze vestiging in Amsterdam beschikt al jaren over het BREEAM certifitcaat. BREEAM is de gezaghebbende methode voor duurzaamheidsbeoordeling van gebouwen. Erkenning door BREEAM is het hoogst haalbare voor bouwbedrijven en opdrachtgevers met duurzaamheidsambities. De autoriteit BREEAM heeft CSC officieel als keurmerk opgenomen.

Voor duurzaam verantwoorde betonmortel in de omgeving Amsterdam moet je dus bij Kijlstra Betonmortel Amsterdam zijn.

 

 


Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen

De juiste MIXX

MIXX

Voor verschillende toepassingen in de bouw hebben wij speciale betonmortel “MIXX”-en ontwikkeld. Hierdoor heeft u als klant altijd precies het product dat aan uw specifieke wensen, bestekeisen en uitvoeringsmethode voldoet; zoals de juiste samenstelling en eigenschappen. Wij leveren op het gewenste tijdstip, de juiste plaats en in de afgesproken hoeveelheid en stortsnelheid. Een compleet pakket op maat dus.