CSC

Kijlstra Betonmortel is al geruime tijd actief bezig om zo duurzaam mogelijke producten te leveren. De actuele certificaten kunt u terugvinden onder het hoofdstuk documentatie - certificaten

CSC (Concrete Sustainability Council) is een certificeringssysteem gericht op verantwoorde herkomst van beton, cement en toeslagmaterialen. De voorloper van dit CSC systeem was het bekende Beton Bewust systeem. Het CSC systeem heeft als doel om een wereldwijde standaard te ontwikkelen voor het verantwoord inkopen van grondstoffen en het bijbehorende certificeringssysteem voor productie en levering van beton. Men streeft zo naar het versnellen van verduurzaming van beton en maatschappelijk verantwoorde processen binnen de cement- en betonsector.

Onze vestiging in Amsterdam beschikt al jaren over het BREEAM certifitcaat. BREEAM is de gezaghebbende methode voor duurzaamheidsbeoordeling van gebouwen. Erkenning door BREEAM is het hoogst haalbare voor bouwbedrijven en opdrachtgevers met duurzaamheidsambities. De autoriteit BREEAM heeft CSC officieel als keurmerk opgenomen.

Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen