Beton bewust

Betonmortel Nederland voert het Beton Bewust keurmerk wat staat voor kwaliteit, deskundigheid, innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het optimaal voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.
Het Beton Bewust keurmerk bevat 5 elementen welke zijn opgenomen in een branchemeetlat:

  1. Betrouwbaarheid van levering, Betonmortel Nederland maakt met haar afnemers duidelijke afspraken over leveranties en komt die na.
  2. Kwaliteit en betrouwbaarheid van de geleverde betonmortel, Betonmortel Nederland levert hoogwaardige en duurzame producten onder het KOMO certificaat en staat voor zekerheid, kwaliteit en service.
  3. Lage CO2, Betonmortel Nederland streeft naar een verdere reductie van de milieubelasting inclusief broeikasgassen.
  4. Hergebruik en sluiten van de materiaalkringloop, Betonmortel Nederland bevordert het gebruik van secundaire grondstoffen binnen de keten en streeft bij de productievan betonmortel naar 0% afval.
  5. Arbeidsveiligheid, Betonmortel Nederland streeft naar afwezigheid van ongevallen, letsel en aan het werk gerelateerd verzuim.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Betonmortel Nederland dat naast het streven naar winst (profit) ook rekening wordt gehouden met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) en dat er aandacht bestaat voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people).

Het gaat om de juiste balans tussen people, planet en profit.

Brancheverslag "Beton Bewust" Download

Beton Bewust

Voor Betonmortel Nederland betekend maatschappelijk verantwoord ondernemen dat er naast het streven naar winst (profit) ook rekening wordt gehouden met het effect van onze activiteiten op het milieu (planet) en dat er aandacht bestaat voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people).
Elke centrale van Betonmortel Nederland beschikt over het MVO certificaat ‘Beton Bewust’ van de branchevereniging VOBN.
Betonmortel Nederland streeft, om het milieu te sparen, naar CO2 reductie van de door haar te leveren betonmortelsamenstellingen. Betonmortel Nederland zal zoveel als mogelijk het gebruik van CO2 arme betonsamenstellingen stimuleren, door het gebruik van klinkerarme cement/ bindmiddel, vliegas, betongranulaat en andere secundaire grondstoffen in haar betontechnologische adviezen mee te nemen.

Zakelijk offerte aanvragen

Graag zien wij uw aanvraag voor een offerte tegemoet.

Offerte aanvragen

beton direkt

Particulier direct bestellen

Beton bestellen en binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd

Online beton bestellen

De juiste MIXX

MIXX

Voor verschillende toepassingen in de bouw hebben wij speciale betonmortel “MIXX”-en ontwikkeld. Hierdoor heeft u als klant altijd precies het product dat aan uw specifieke wensen, bestekeisen en uitvoeringsmethode voldoet; zoals de juiste samenstelling en eigenschappen. Wij leveren op het gewenste tijdstip, de juiste plaats en in de afgesproken hoeveelheid en stortsnelheid. Een compleet pakket op maat dus.